Oefenexamen 2022

Om zowel leden als trainers de kans te bieden om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het VZH examen hebben we als hondensportvereniging Simpelveld een oefenexamen VZH georganiseerd. Onder het toeziend oog van trainer Ruud Agterberg begon de dag in een akker in Eys. Aldaar lieten de geleiders met hun honden hun bekwaamheid zien in het speuren. En wat waren we trots op ze! Met handige tips en tricks op zak keerden de geleiders en hun persoonlijke fanclub terug naar het verenigingslokaal alwaar de lunch reeds klaar stond om opgegeten te worden.

Na deze welverdiende pauze diende het appèl gedeelte zich aan. Op de wei werd het VZH afdeling A programma gelopen door een aantal leden. Ook hierbij werd er goed opgelet door trainer Frank Coolen en werden na afloop opnieuw handige tips gedeeld om beter voorbereid een echt examen te kunnen lopen.

Het was een sportieve, leerzame en bovenal zeer gezellige dag om samen te zijn!
Ook interesse om te komen trainen? Stuur een mail naar info@hsvsimpelveld.nl om eens te komen kijken naar een training.

Een bijzonder woord van dank aan Ruud Agterberg en Frank Coolen van hondenvrienden Helden voor het begeleiden tijdens deze dag en aan Edith Leclaire voor het maken van de prachtige foto’s.

Toch liever de foto’s los zien? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *